Presenningar

Välj rätt kvalitet när du köper presenning. Det är en investering i att skydda din egendom. Med kvalitetssäkrat hantverk från Dalarna så får du presenningar i bra kvalité. Det är skillnad på presenningar och presenningar. När du väljer en produkt så är det viktigt att du kan känna dig trygg med att den uppfyller dina behov. En sämre sådan riskerar att gå sönder eller läcka. Ingen vill se sin egendom gå sönder på grund av vädret. En bra presenning ska kunna stå emot alla årstider och väder. Du ska kunna lita på den i vått och torrt.


Enkel att använda

En presenning ska också vara lätt att förankra och du ska veta att den stannar på sin plats. Det ska också vara enkelt att täcka alla typer av gods eller egendom, som t.ex. en båttäckning för båtar eller täcka över lådor och plankor. En bra presenning ska utan problem kunna uppfylla alla dessa uppgifter. Det är lätt att lockas att köpa en billig produkt och spara snabba pengar. Men risken är då att den inte håller tätt, dessutom måste du köpa en ny ganska snart. Om du i stället väljer en presenning tillverkad som ett kvalitetshantverk kan du känna dig trygg för lång tid framåt.


Ett gediget hantverk

Vi på Presenningsfabriken S&V har lång erfarenhet av att tillverka presenningar för alla typer av gods och varor. Vi arbetar alltid med det bästa materialet och ser till att hela tillverkningsprocessen är helt kvalitetssäkrad. Självklart får du garantier på att om du köper presenningar från oss så kan du lita på att de verkligen håller måttet över lång tid. Genom att välja våra produkter så försäkrar du dig också mot att få ditt gods förstört av snö eller regn.


Hos oss på Presenningsfabriken S&V AB kan du enkelt köpa en rejäl presenning direkt via hemsidan. Du kan även köpa kapellväv som metervara hos oss.Presenning Elite 680g/m2 - Presenning i valfritt mått. Finns i 8 färger.
Presenning Proffs 600g/m2 - Presenning i valfritt mått. Finns i 3 färger.

 

Presenning Elite

Här hittar du en extremt bra presenning med ett stort urval av färger, hela 31 olika färger. Vi tillverkar dessa presenningar efter dina mått, fyll bara i måtten och se priset direkt, 125.00 kr/m2. Vi högfrekvenssvetsar (HF-svetsar) alltid våra presenningar med förstärkta kanter. De förstärkta kanterna har dubbla lager och ser till att din presenning håller länge. Öljetterna på Presenning Elite är uppgraderade, mot våra övriga presenningar, till HF-svetsade öljetter med en innerdiamater på 19mm och ytterdiamater på 43mm. Presenningsmaterialet är av LOWICK System med Cleanguard® och har vikten 680 g/m2. Läs mer om dessa egenskaper genom att klicka på produkten.

Presenning Proffs

Om du letar efter en kvalitetspresenning i ett särskilt mått, men färgval är av mindre betydelse så är Proffspresenning produkten för dig. Betydligt kraftigare än de traditionella presenningarna du hittar på lågprisvaruhusen! Via vår hemsida kan du enkelt skriva i dina mått och priset uppdateras direkt. Här kan du med andra ord snabbt och enkelt köpa en skräddarsydd och måttanpassad presenning. Läcker diskret grågrön färg som fungerar för de flesta tillfällena. Samtliga kanter har HF-svetsade förstärkta kanter (dubbla lager). Till dessa presenningar använder vi rejäla mässingsöljetter.Presenningar