Specialtillverkade släpvagnskapell

Köp ett släpvagnskapell som håller standarden och lasten på plats. Vi på Presenningsfabriken S&V tillverkar kapell speciellt för dig och dina behov.


Vi har lång och gedigen erfarenhet av att bygga släpvagnskapell för alla typer av släpvagnar. Med ett sådant kapell så kommer ni att kunna last och frakta gods på ett tryggt och säkert sätt.


Tillverkningen i vår fabrik sker med modern teknik och personal som verkligen kan sitt hantverk. Vi använder självklart också bara det bästa materialet. För oss är det viktigt att leverera släpvagnskapell till våra kunder som är i toppklass.


Klarar tuffa förhållanden

Vi tillverkar och säljer släpvagnskapell som klarar av nordiska förhållanden. En släpvagn ska kunna stå ute och användas årets alla månader utan att det går sönder. Ett bra släpvagnskapell ska heller inte behöva så mycket omsorg.


Med våra kapell får ni en komplett släpvagn som klarar både regn och rusk. Det säkrar lasten och håller vatten och smuts borta från lasten. Det är också smidigt att montera och enkelt att rengöra och sköta om.


Hos oss på Skydd och Presenning i Dalarna så kan ni få alla typer av släpvagnskapell tillverkare och levererade. Oavsett om det är till mindre släpvagnar för privat bruk, eller om det handlar om större modeller till företag eller olika firmor som arbetar mycket med frakt och last.


Besök oss för att veta mer

Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av släpvagnskapell och kan även nyproducera speciellt efter era önskemål. Har ni frågor, kontakta oss eller besök vår hemsida www.presenningsfabriken.com


Där kan ni få en inblick i vårt sortiment. Om ni kontaktar vårt företag kan ni också få prata med kunniga säljare, de kan berätta närmare om tillverkningen och vad våra produkter kan göra för att hjälpa er. Vi har en kvalitetsgaranti och är noga med att alla kunder ska bli nöjda.