Presenningar

Välj rätt kvalitet när du köper presenning. Det är en investering i att skydda din egendom. Med kvalitetssäkrat hantverk från Dalarna så får du produkter i bra kvalité.


Det kan skilja stort gällande kvalitén på olika presenningar. När du väljer en produkt som är ämnad att skydda andra ting så är det viktigt att du kan känna dig trygg med att den uppfyller behoven den är till för. En sämre sådan riskerar att gå sönder eller läcka, vilket motverkar produktens ursprungliga syfte.


Ingen vill se sin egendom gå sönder på grund av vädret. En bra presenning ska kunna stå emot alla årstider och väder. Du ska kunna lita på den i vått och torrt.


Enkel att använda

Den ska också vara lätt att förankra och du ska veta att den stannar på sin plats. Det ska också vara enkelt att täcka alla typer av gods eller egendom, båtar, lådor eller plankor. En bra presenning ska utan problem kunna uppfylla alla dessa uppgifter.


Det är lätt att lockas att köpa en billig produkt och spara snabba pengar. Men risken är då att de inte håller tätt, dessutom måste du köpa en ny ganska snart. Om du i stället väljer ett kvalitetshantverk så kan du känna dig trygg för lång tid framåt.


Ett gediget hantverk

Vi på Presenningsfabriken S&V har lång erfarenhet av att tillverka presenninga för allt typer av gods och varor. Vi arbetar alltid med det bästa materialet och ser till att hela tillverkningsprocessen är helt kvalitetssäkrad.


Självklart får du garantier på att om du köper presenningar från oss så kan du lita på att de verkligen håller måttet över lång tid. Genom att välja våra produkter så försäkrar du dig också mot att få ditt gods förstört av snö eller regn.