Kapellväv med hållbarhetsgaranti

Vi tillverkar och säljer kapellväv som håller den högsta kvalitén på marknaden. Vi på Presenningsfabriken S&V AB i Dalarna erbjuder våra kunder olika typer av skydd specialtillverkat av kapellväv som håller måttet.


Vårt kapellväv ger ett mycket gott och långvarigt skydd. Det är heller inte så underhållskrävande och håller lång tid. Det är med andra ord en mycket bra investering om ni vill skydda saker som båtar eller annat gods.


Skydd för vad som helst


Med kapellväv så går det att tillverka skydd för nästan vad som helst. Materialet är perfekt att användas på detta sätt. Det kan vara till allt från båten eller gods som står lastat på marken. Det kan även användas till hus och sommarstugor, för uterum eller annan användning som sliter starkt.


Kapellväv är också det ultimata materialet att använda för solskydd och liknande. Materialets kemiska sammansättning gör att UV-strålningen studsar bort, i stället för att absorberas som en del billigare material gör. Detta får den effekten att det skyddar människorna mycket bättre.


Kapellväv är också väldigt värmetåligt, vilket gör det perfekt att använda årets alla månader, oavsett väder eller vind. Det håller över många år om det impregneras regelbundet, ungefär årligen, vilket inte är en komplicerad process.


Tillverkning och material

Ett slitstarkt och långlivat kapellväv tillverkas ofta av akrylfiber. Detta är ett mycket hållbart material som tål både väta och slitage väldig bra. Det har också en stor uthållighet mot värme och klarar temperaturer upp mot 200 grader Celsius.


Vi ser alltid till att tillverka vårt kapellväv av det bästa materialet. Hela tillverkningsprocessen är skyddad och sluten, den uppfyller de högsta kraven och vår personal är mycket kunnig. Hos oss på Presenningsfabriken S&V samsas klassiskt kunnande med morgondagens teknik och metoder.


Har ni frågor kring kapellväv så är ni varmt välkomna att besöka vår hemsida, www.presenningsfabriken.com, eller så kan ni ringa våra kunniga säljare för att få mer information om våra produkter.