Industridraperier för tuffa förhållanden

Med kvalitetssäkra industridraperier så gör du din arbetsplats bättre och säkrare. Vi på Presenningsfabriken S&V tillverkar riktigt tuffa draperier för alla typer av verksamheter. Självklart får ni garantier på att produkterna hållet måttet över lång tid.


En industri eller verkstad är en plats med tuffa tag. Stora maskiner, högt ljud och ett aldrig lugnande tempo. För att skapa en mer harmonisk och tryggare tillvaro så kan det vara smart med att dela av rummet.


Skärmar av och skapar en bra miljö

Med industridraperier så kan ni skärma av delar i en stor och öppen industrilokal. De är enkla att sätta upp och flytta. Det blir därmed smidigt att skapa en miljö som är enklare att operera i för er personal. Industridraperier är ett utmärkt alternativ till dyra tillbyggnader och restaurationer. Eftersom de är så enkla att flytta så kan ni också använda dem på många sätt under lång tid.


Genom att skärma av varje avdelning från varandra så blir det enklare att arbeta. I en stor och öppen lokal där flera olika produktionsdelar samsas så blir det lätt kaotiskt. Men med industridraperier så kan ni skärma av, dessutom blir det enkelt att flyta draperierna om verksamheten förändras.


Erfarenhet och kunskap

Vi på Presenningsfabriken S&V har en lång och gedigen erfarenhet av att tillverka och tillhandahålla industridraperier. Vi kombinerar klassiskt hantverk med modern teknologi och material.


Genom att vara noga med vilket material vi väljer och hur tillverkningsprocessen går till så kan vi också garantera våra kunder att de får produkter som fyller sin funktion. Vi har hjälpt olika typer av industrier och verkstäder på flera orter. Oavsett bransch så kan vi hjälpa er.


Har ni frågor kring allt som har med industridraperier att göra så är ni välkomna att hör av er. Våra kunniga säljare kan berätta mer om våra produkter och vad de kan hjälpa er med i vardagen. Eller så kan ni börja med att besöka vår hemsida, www.presenningsfabriken.com.